Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

Compara
Alege CC
 
Rabla Plus Tazzari Minimax '22

Tazzari Minimax '22


  • Motor: electric
14690 EUR + TVA
Rabla Plus Tazzari Zero 4 Opensky Tender '22

Tazzari Zero 4 Opensky Tender '22


  • Motor: electric
15690 EUR + TVA
Rabla Plus Tazzari Zero 4 Opensky Limited '22

Tazzari Zero 4 Opensky Limited '22


  • Motor: electric
17690 EUR + TVA
Rabla Plus Tazzari Minimax Cubo '22

Tazzari Minimax Cubo '22


  • Motor: electric, pe inductie
18690 EUR + TVA
Rabla Plus Tazzari Zero 4 Buggy '22

Tazzari Zero 4 Buggy '22


  • Motor: electric
19690 EUR + TVA
Rabla Plus Tazzari Zero 4 Opensky Sport '22

Tazzari Zero 4 Opensky Sport '22


  • Motor: electric
20090 EUR + TVA

Autovehicule noi de vanzare, Aixam, Aixam Pro, Polaris, diesel si electrice, preturi speciale, dealer autorizat in Romania.

F.A.Q

Da, pentru a conduce un autovehicul Aixam, Chatenet sau Tazzari este nevoie sa detineti permis conducere categoria B sau B1, in functie de modelul ales. Pentru detalii va rugam contactati echipa noastra de consilieri vanzari.
Da, autovehiculele Chatenet si unele modele Aixam si Tazzari se pot conduce cu permis B1, de la 16 ani. Pentru detalii va rugam contactati echipa noastra de consilieri vanzari.
Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o functionare cat mai buna indelungata a noii dvs achizitii.
Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.
Preturile pentru autovehicule difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.
Da, puteti cumpara autovehicul in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.
Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

© 2022 atvrom.ro Toate drepturile rezervate